Innovatie

SERIS lanceert duurzaamheidscampagne

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS heeft een aanpak op de werkvloer ontwikkeld voor sociale, economische en ecologische duurzaamheid. Als onderdeel van haar activiteiten houdt SERIS rekening met de milieudimensie en volgt de belangrijke effecten ervan op en probeert deze te beperken.

Met als doel van het bewustzijn van alle medewerkers te verhogen en de verantwoordelijkheid voor het milieu te versterken. SERIS heeft ervoor gekozen om de campagne te lanceren in de Europese week van de duurzaamheid, om het bewustzijn van alle zusterondernemingen te vergroten. 

Voor SERIS is het de ideale gelegenheid om de belangen van het milieu nogmaals te benadrukken. De campagne herinnert ons aan de goede gewoontes met betrekking tot duurzaamheid op de werkvloer en bevat de volgende onderwerpen:  

– Reizen, laten we onze gewoontes veranderen!
– Papier, laten we de zwart-wit reflex hebben
– Energie, laten we het redden!
– Kantoorautomatisering, pas op voor de drift!
– Water, laten we onze hulpbronnen behouden
– Afval, laten we ons milieu beschermen!

De slogan van de bewustwordingcampagne is "laten we onze voetafdruk verkleinen". Dit houdt verband met de visuele voetafdruk van de groene panda, aangezien de panda nog steeds een van de meest bedreigde diersoorten is. 

Elke dinsdag, tot 2 november plaatst SERIS op social media een poster in het kader van de campagne. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws