Innovatie

Tweede plaats voor Van Dorp tijdens Techathon 2021

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp heeft tijdens Techathon 2021 met de Van Dorp Academie en Avans Hogeschool de tweede plaats behaald met ‘Vooruit en Verbinden’.

Bij de Techathon draait het om de samenwerking tussen high potentials uit installatiebedrijven en veelbelovende hbo- en mbo-studenten. De kruisbestuiving van professionals en studenten wordt toegepast op een concrete praktijksituatie. De opdracht was om creatieve oplossingen te bedenken voor het Rijksvastgoedbedrijf.

Net als negen andere teams boog Van Dorp zich over uitdagingen op het gebied van circulaire herontwikkeling. Bij ‘Vooruit en Verbinden’ lag de nadruk op het hergebruik van materialen en het terugdringen van de CO2-uitstoot.

De pitches en prijsuitreiking zijn hier terug te kijken.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws