Innovatie

Van Dorp bouwt aan duurzame verbetering

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Huis op Zuid wordt een multifunctioneel gebouw én blikvanger tussen Kop van Zuid en Afrikaanderwijk. Een klus waar Van Dorp alle expertise voor in huis heeft.

Er worden robuuste materialen gebruikt waarin alle installaties worden weggewerkt. Ook zijn er veel duurzaamheidsmaatregelen genomen voor een laag energieverbruik. Zoals een isolerend groen dak, led-verlichting, driedubbel glas, gebruik van stadswarmte en zonnepanelen.

Huis op Zuid krijgt een 25 meter bad, een instructiebad, een sporthal met opsplitsbare zaaldelen, horeca en een overdekte fietsenstalling. Omdat Van Dorp alle benodigde expertise in huis heeft, kunnen zij de opdrachtgever via één aanspreekpunt volledig installatietechnisch bedienen. Sylvester Winkelhof (Van Dorp): ‘Wij zijn een op elkaar ingespeeld team en dat werkt wel zo efficiënt.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws