Mobiliteit en vervoer

Alfred Möller (Möller Autoschade) blijft investeren: ‘We houden vast aan onze langetermijnvisie’

Möller Autoschade - Rotterdam

‘Wij hebben sinds ons 42-jarige bestaan nog nooit zoveel geïnvesteerd in opleidingen, trainingen, coaching, gereedschappen en funmanagement’, zegt Alfred Möller, directeur van Möller Autoschade.

In een tijd van teruglopende omzetten en onzekerheden is dit voor een buitenstaander mogelijk opmerkelijk. De uitleg is heel simpel. ‘Ondanks alle corona turbulentie houden wij ons vast aan onze langetermijnvisie. Kennis is key. Meer smaken zijn er niet. Zonder voldoende kennis hebben wij geen toekomst’, legt Möller uit.

‘Het wagenpark verandert snel en daar moeten wij klaar voor zijn. Wij beginnen bij het begin. Een winnend team bouw je met een eigen kweekvijver vol met talent. Op termijn gaat dat zich uitbetalen. In de afgelopen jaar studeerden twaalf nieuwe talenten uit onze Möller Academy af. Ons Jong Talent Plan is een mooi voorbeeld van dat wij het anders doen.’

Als familiebedrijf heeft Möller Autoschade een langetermijnvisie en investeren zij ieder jaar opnieuw in mensen en gereedschappen die nodig zijn om de auto van nu en van de toekomst veilig te kunnen herstellen. ‘Naast kraakheldere doelen met duidelijke KPI’s is er aandacht voor elkaar. Wij zijn namelijk geen machines maar mensen en wij zijn van mening dat van aandacht alles groeit. Wij delen successen met elkaar en als wij wat te vieren hebben pakken wij flink uit. Zo zitten wij in de wedstrijd. Sinds 1979 staan deze kernwaardes als familiebedrijf bij ons centraal. Daar maken wij het verschil’, aldus Möller.

Mocht je dit jaar een nieuwe uitdaging zoeken en spreekt deze aanpak je aan stuur dan een email naar alfred@moller-autoschade.nl of jolique@moller-autoschade.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Möller Autoschade

Ruim 35 jaar zijn wij serieus goed in schadeherstel.

Meer nieuws