Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom draagt bij aan mooie opbrengst voor Ronald McDonald Huis

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Het golftoernooi voor het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam bracht onlangs ruim 12.000 euro op. Auto Hoogenboom was een van de sponsors van dit evenement.

‘Wij hebben samen met andere Rotterdamse ondernemers en bedrijven het toernooi gesponsord om zo een steentje bij te dragen aan het huis. We ondersteunen het huis met een warm hart,’ zegt Tony Mastrantuono, PR Manager bij Auto Hoogenboom. ‘Het was een geslaagde dag, want wij hebben gezamenlijk een mooi bedrag van ruim € 12.000,- opgebracht. Naast het sponsoren was ook onze Audi E-tron GT te bewonderen op Hole 1 van de golfcourse!’

Eerder dit jaar zette Auto Hoogenboom zich ook al in voor het goede doel. In februari zamelde de Volkswagen-, Audi-, SEAT-, SKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer geld in voor de realisatie van een nieuw speelcentrum voor de kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Auto Hoogenboom wil samen met twaalf andere bedrijven € 100.000 ophalen voor Stichting Vrienden van het Sophia. Dat bedrag is bestemd voor het Kinderthoraxcentrum en in het bijzonder voor de realisatie van het Sophia ‘So Fit & Fun Centrum’.

Lees ook: Auto Hoogenboom blijft verbonden aan Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws