Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom neemt Autobedrijf Rijnwoud over

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Auto Hoogenboom versterkt zijn positie in de regio Rijnmond. De Volkswagen-, Audi-, SEAT-, SKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer neemt Autobedrijf Rijnwoud over. Autobedrijf Rijnwoud is een SEAT- en SKODA-dealer en is gevestigd aan de Autostrada (Toepad 19). Het bedrijf gaat per 1 maart 2022 verder onder de naam van Auto Hoogenboom, dat 100% van de aandelen verwerft. De voorgenomen transactie ligt momenteel ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Algemeen directeur van Auto Hoogenboom Gerlach Doude van Troostwijk kijkt uit naar de samenwerking: ‘Autobedrijf RijnWoud is sinds jaar en dag een begrip aan de Rotterdamse Autostrada. Een team van professionele medewerkers doet daar onder de bezielende leiding van Wouter van Engen en Reinier Renckens sinds 1996 een uitstekende job met SEAT en ŠKODA. Wij verheugen onszelf op onze terugkeer aan de Autostrada met deze prachtige merken, kijken uit naar de samenwerking met alle medewerkers van Autobedrijf RijnWoud en verwelkomen Wouter en Reinier in het managementteam van Auto Hoogenboom.’

Autostrada bekend terrein
De Autostrada, aan de voet van de Van Brienenoordbrug, is een bekende plek voor Auto Hoogenboom. Vroeger had het bedrijf hier showrooms voor de merken Volkswagen en Audi. Momenteel worden die merken inclusief Volkswagen Bedrijfswagens er onderhouden. De overige vestigingen van Auto Hoogenboom zijn strategisch gesitueerd in Rotterdam-Zuid, Spijkenisse en Vlaardingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws