Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom terug aan Autostrada: ‘Start verbouwing als Sinterklaascadeautje’

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Voor Auto Hoogenboom was 2022 een mooi jaar. De Volkswagen-, Audi-, SEAT-, SKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer nam onder meer Autobedrijf Rijnwoud over. Dat luidde de terugkeer in aan de Autostrada aan de noordoever van de Maas.

In het pand van Rijnwoud zijn de merken SEAT en SKODA te vinden. ‘In het pand daartegenover gaan we op 5 december beginnen met de verbouwing. We komen daar te zitten met Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Het pand krijgt de coroporate identity van die drie merken. Het is een soort Sinterklaascadeautje,’ zei PR-manager Tony Mastrantuono onlangs met een knipoog tijdens een businesslunch van Friends in Business in The Park, het restaurant van het Bilderberg Parkhotel.

Niet meer per se naar Zuid
Auto Hoogenboom is blij dat het terug is aan de Autostrade. ‘Doordat we daar straks een fysieke showroom hebben, hoeven mensen niet meer per se naar Zuid. Dat is makkelijker voor onze klanten of geïnteresseerden die meer op het centrum zijn gericht,’ aldus Tony, die sinds 1 september van dit jaar de trotse ambassadeur is van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

In de video vind je het volledige gesprek met Tony. Hierin kijkt hij onder meer vooruit naar 2023 en de specifieke uitdagingen voor dat jaar, onder meer op het gebied van leveringen en personeel.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws