Mobiliteit en vervoer

Auto Hoogenboom zet zich in voor Sophia Kinderziekenhuis

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Auto Hoogenboom toont in de maand februari zijn sociale hart. De Volkswagen-, Audi-, SEAT-, SKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer zet zich in voor de realisatie van een nieuw speelcentrum voor de kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Auto Hoogenboom wil samen met twaalf andere bedrijven € 100.000 ophalen voor Stichting Vrienden van het Sophia.

Dat bedrag is bestemd voor het Kinderthoraxcentrum en in het bijzonder voor de realisatie van het Sophia ‘So Fit & Fun Centrum’. In dit centrum kunnen kinderen met problemen aan hart, longen en luchtwegen deelnemen aan sport- en spelactiviteiten. Met als doel: de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Bekijk hier de video over het So Fit & Fun Centrum.

Doneer en win een weekend autorijden
Auto Hoogenboom roept iedereen (klanten en niet-klanten) op om in februari te doneren. Het bedrijf koppelt daar zelf een mooie winactie aan. ‘Helpt u mee? Doneer een bedrag naar keuze op de donatiewebsite. Vul uw donatie niet anoniem in en maak kans op een weekend rijden in een van onze gave modellen. Wanneer u wint mag u kiezen uit de Volkswagen TaigoAudi e-tron GTŠKODA ENYAQ iVSEAT Tarraco of de splinternieuwe Volkswagen Multivan!’, aldus de dealer.

Meer informatie over de actie of direct doneren? Bezoek de website van Auto Hoogenboom.

Foto: Tony Mastrantuono en Gerlach Doude van Troostwijk (Auto Hoogenboom)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws