Mobiliteit en vervoer

Beste Mercedes-Benz dealer van Nederland Van Mossel: ‘Elke dag een stap extra voor de klant’

Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam

Van Mossel mag zich een jaar lang de beste Mercedes-Benz dealer van Nederland noemen voor alle vestigingen. Directeur Jeffrey Huizing ontving de trofee uit handen van Egwin Wauters, Manager Network Development van Mercedes-Benz Nederland. ‘Wij zijn bijzonder trots op de Best Dealer 2021 – award’, zegt Huizing.

‘We werken met een enorm gedreven en professioneel team van medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat. Elke dag opnieuw zijn zij gemotiveerd om die stap extra voor de klant te zetten – zowel bij de verkoop als bij service. Het is dan ook een mooie blijk van waardering dat al onze inspanningen na de gedane investeringen in het nieuwe retailconcept door zowel onze klanten als door Mercedes-Benz Nederland worden beloond.’ Zo wordt aan een nog hogere merkbeleving in de toekomst gewerkt. 

Van Mossel blinkt uit in categorie Best Dealer. De andere categorieën in de jaarlijkse awards zijn Best Customer Satisfaction en Best Workshop CSI. Mercedes-Benz rijders hebben een belangrijke inbreng bij de selectie: zij kunnen zich uitspreken over de kwaliteit van de service, maar ook verbeterpunten aangeven. Op deze manier hebben zij een actief aandeel in het verder verbeteren van de dienstverlening van hun merk.

Foto: Van Mossel

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Mossel Mercedes-Benz

Meer nieuws