Mobiliteit en vervoer

Breeman BMW & MINI en Luxor Theater Rotterdam passen bij elkaar

Severs Breeman - Rotterdam

Breeman BMW & MINI is lid van de Business Club van Luxor Theater Rotterdam en heeft vier Business Seats in het Nieuwe Luxor. Beide bedrijven bestaan meer dan 100 jaar en passen perfect bij elkaar. ‘We zijn een oer-Rotterdams bedrijf met een grote naamsbekendheid. Wat wil je ook? We bestaan al sinds 1908 en zijn daarmee een van de oudste familiebedrijven in de regio. Luxor is een icoon en bijna even oud. We passen bij elkaar’, zegt marketingmanager Michael Braak.

'Luxor past helemaal bij onze klanten: de voorstellingen, de reputatie, de uitstraling en het Rotterdamse karakter’, vindt directeur Aart Jan Witvliet. ‘Om dezelfde redenen hebben we ons ook bij Friends in Business aangesloten en sponsorden we vorig jaar de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.’

Breeman BMW & MINI is op veel vlakken betrokken bij de stad Rotterdam. ‘Als Rotterdams familiebedrijf willen we bijdragen aan belangrijke pijlers in de maatschappij. Die verdienen steun van het bedrijfsleven’, aldus Witvliet.

Het hele verhaal met Michael Braak en Aart Jan Witvliet in het nieuwe magazine van Friends in Business. Dat nummer, met Rotterdam Ahoy-directeur Jolanda Jansen op de cover, presenteren wij op 17 maart in het Zalmhuis. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws