Mobiliteit en vervoer

Dubbel voordeel op MINI Electric Absolute Edition bij Severs Breeman

Severs Breeman - Rotterdam

Altijd al een exclusieve elektrische MINI willen rijden? Dan moet je deze maand bij Severs Breeman zijn. In samenwerking met Absolute Motors presenteert Severs Breeman de MINI Electric Absolute Edition. Deze bijzondere editie is gelimiteerd leverbaar en tot en met 28 februari verkrijgbaar.

De MINI Electric Absolute Edition is een unieke gewrapte MINI Electric met een volledig eigen identiteit. Zo beschikt hij over een Satin Black exterieur met gouden details, getinte ramen en hoogglans zwarte raamlijsten. En hij ziet er niet alleen mooi uit, hij rijdt ook nog lekker. In 7,3 seconden ga je van 0 naar 100 kilometer per uur. Door de speciale lithium-ion-accu is een actieradius tot 234 kilometer mogelijk. 

Dubbel voordeel
Wil je dit pareltje aanschaffen? Dit is extra aantrekkelijk, vanwege de dit jaar uitgebreide Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Zo krijgen nog meer mensen de kans om een nieuwe of gebruikte elektrische auto te kopen of te leasen. Severs Breeman maakt het extra aantrekkelijk door een fiks editievoordeel aan te bieden.

Benieuwd hoeveel je kunt besparen op MINI Electric Absolute Edition? Meer informatie lees je op de website van Severs Breeman. Wacht niet te lang, want de SEPP-subsidiepot kan leegraken.

De BMW en MINI dealerbedrijven Breeman en Hans Severs gingen in 2021 verder onder de naam Severs Breeman. Vorig jaar schoven David van de Moosdijk, Johan van der Meijden en Dan van Horsigh aan in Studio Friends in Business. Bekijk de uitzending via deze link.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws