Mobiliteit en vervoer

‘Ik ben ook maar een poppetje van vlees en bloed’

3B Exclusief BV - Rotterdam

Eric Bakker, mede-eigenaar van 3B Exclusief, handelt in het dagelijks leven in bijzondere en vaak dure auto’s. Een snelle wereld met veel hectiek. Desondanks loopt hij naar eigen zeggen ‘elke dag met zijn oudste dochter in zijn hoofd’. In de herfsteditie van het Friends In Business Magazine het persoonlijke verhaal van Eric. Een emotionele monoloog over zijn pijn, een in zijn ogen falend ziekenhuis en een al twaalf jaar durende strijd.

Eric: ‘Ik was eigenlijk van plan met zakelijk nieuws te komen. Over de elektrische scooters die we sinds de zomer verhuren en de nautische tak die we gaan opzetten. Maar het verhaal van fiscalist Maurice Kruidenier (partner bij Borrie, red.) in het vorige nummer zette me aan het denken. Zo persoonlijk en zo open. Dat maakte iets in me los. Ik ben ook maar een poppetje van vlees en bloed en heb iets achter de rug. In 2009 is onze oudste dochter geboren. Mijn vrouw zegt altijd: “Ik bracht een heel kind naar binnen in het ziekenhuis en heb een beschadigd kind teruggekregen.”

Het indringende verhaal van Eric Bakker is te lezen in de komende editie van ons magazine dat op 17 oktober wordt gepresenteerd in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

3B Exclusief BV

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Meer nieuws