Mobiliteit en vervoer

Eric Bakker (3B Exclusief): ‘Scooterongeluk heeft me aan het denken gezet’

3B Exclusief BV - Rotterdam

Eric Bakker staat later deze maand in het nieuwe magazine van Friends in Business. Zijn bedrijf, 3B Exclusief, is gespecialiseerd in de verkoop van jonge, gebruikte luxe auto’s. In april 2019 liep Bakker drie gecompliceerde beenbreuken op toen hij onderuit gleed met zijn scooter. De steun die hij kreeg was hartverwarmend.

‘Ik kreeg een stroom aan aardige berichten en werd door klanten gemist op de zaak. Om toch nog iets te kunnen doen, heb ik een periode in een scootmobiel door de showroom gereden. Dat ongeluk heeft me wel aan het denken gezet. Het is allemaal heel betrekkelijk en er zijn veel belangrijker dingen dan werk. Sindsdien besteed ik de tijd met mijn gezin nog bewuster. Dan staat de zaak echt even uit.’

Lees ook: Eric Bakker (3B Exclusief): 'Er zijn een hoop ontwikkelingen in de automotive'

Voor Bakker met twee compagnons 3B Exclusief oprichtte werkte hij achtereenvolgens bij Goosen Toyota, Van Vliet Personenauto’s en Mercedesdealer J. van Dijk & Dochters. ‘Ik heb goed naar de grote salesmannen gekeken’, zegt hij. Het hele verhaal in het komende magazine van Friends in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

3B Exclusief BV

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Meer nieuws