Mobiliteit en vervoer

Gary Hardie (Uniserve): ‘Business is tough, but so are we!’

Uniserve - Rotterdam

In de huidige markt zijn er de nodige uitdagingen, ook voor logistiek dienstverlener Uniserve Group. Maar die uitdagingen gaat het Britse bedrijf vol energie aan, ook vanuit Rotterdam, zegt Gary Hardie, European Regional General Manager bij Uniserve Group.

‘De economische crisis, oorlogen, problemen in de Rode Zee…’ Gary somt de wereldproblemen op waarmee ook Uniserve te maken heeft. ‘Maar waar er uitdagingen zijn, daar zorgen wij voor logistieke oplossingen voor onze klanten. Ik kreeg pas een berichtje van onze eigenaar. Hij stuurde: ‘Business is tough, but so are we!’ Dat onderstreept precies waar Uniserve voor staat.’

Containers in Netflix-serie

Uniserve is een familiebedrijf, waarvan de oprichter nog altijd voor de volle 100 procent eigenaar is. Dit jaar wordt het 40-jarig jubileum gevierd. ‘De komende jaren zullen wij verder groeien in de Nederlandse en Europese markt. Ik ben trots daar onderdeel van te mogen zijn. Ik keek laatst de nieuwe serie van Guy Richie, The Gentlemen. In een van de afleveringen zie je onze UniOcean-containers voorbij komen. Dat zijn momenten dat je denkt: hoe tof is dat!,’ zegt Gary, die enkele jaren geleden aan boord kwam en vanuit Rotterdam verantwoordelijk is voor de Europese markt.

Over zee en door de lucht

Gary: ‘De afgelopen jaren hebben bedrijven ons gevonden voor import- en exportzeevracht. Ook zijn we begonnen met console-services vanuit New York, Shanghai en Singapore, waar veel vraag naar is. Verder zijn we sterk gegroeid op het gebied van containeropslag (off dock storage) en cross docking. Met ons luchtvrachtkantoor, inclusief 15.000 vierkante meter aan warehousing op Schiphol, kunnen wij onze klanten eveneens bedienen voor luchtvracht en 3PL.’ 

Blijf Uniserve volgen

In april bezocht Gary een netwerkbijeenkomst voor agenten in Portugal. Er waren 106 deelnemers die 60 bedrijven uit 46 landen en zes continenten vertegenwoordigden. ‘Ik heb met bedrijven uit de hele wereld gesproken. Komende periode staat in het teken van opvolging van de gesprekken en de nieuwe businessmogelijkheden die daaruit komen. Dit was voorlopig ons laatste bericht op de kanalen van Friends in Business. We hebben de afgelopen jaren flink wat exposure gekregen; daar zijn we erg blij mee. Wil je blijven volgen wat we doen? Volg ons dan op LinkedIn. En neem vooral contact op met mij als je een logistieke partner zoekt!’ sluit Gary af.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Uniserve

Your global business

Meer nieuws