Mobiliteit en vervoer

Gerlach Doude van Troostwijk: ‘Auto Hoogenboom wordt Audi Sport-dealer’

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Gerlach Doude van Troostwijk (algemeen directeur) en Tony Mastrantuono (Brand Ambassador Audi en PR-manager) hadden een mooie primeur tijdens de bladpresentatie van Friends in Business. Auto Hoogenboom wordt officieel Audi Sport-dealer vanuit de nieuwe vestiging op de Autostrada in Rotterdam-Noord.

‘We beginnen in de nieuwe vestiging, die nu nog volop wordt verbouwd, met Audi Sport,’ vertelde Gerlach voor onze camera. ‘Daar verheug ik me bijzonder op, dat we dit label mogen vertegenwoordigen.’

‘In de Customer Private Lounge kunnen klanten tot in detail zelf hun RS-modellen samenstellen, maar vooral ook beleven. We doen dit in onze nieuwe vestiging in een intieme sfeer. Het wordt niet zo’n grote hal. Ik hoop dat dit onze klanten gaat aanspreken. Het is voor de diehard Audi-liefhebbers,’ vult Tony aan. ‘Er zijn weinig Audi Sport-dealers in Nederland. Dat voelt speciaal. Audi Sport hoort ook thuis in een stad als Rotterdam.’

Bekijk het volledige interview met Gerlach en Tony in de videospeler. Hierin gaat het tweetal ook dieper in op de terugkeer op de Autostrada en andere ontwikkelingen binnen Auto Hoogenboom.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws