Mobiliteit en vervoer

Janwillem Stoof (STOOF Bedrijvengroep): ‘Altijd voldoende voorraad van emissieloos materieel’

Stoof bedrijvengroep. - Spijkenisse

De zero-emissiezones die in meerdere gemeenten in 2025 worden ingevoerd, raken ook de bouwinfra. Ook materieel moet straks elektrisch zijn om nog de binnenstad in te mogen. STOOF Bedrijvengroep kan uitkomst bieden.

‘Wij hebben met onze bedrijven EMS Europe en platformsales.eu een deel van de oplossing binnen handbereik’, vertelt Janwillem Stoof (foto, links), oprichter en eigenaar van de STOOF Bedrijvengroep. ‘Met altijd voldoende elektrisch materieel op voorraad kunnen wij klanten snel emissieloos horizontaal en/of verticaal verder helpen.’

Voorraad aangevuld

Onlangs werd de voorraad van STOOF Bedrijvengroep aangevuld met nieuwe voorraad materieel. Zo schafte het bedrijf een 24 meter autohoogwerker van CTE aan, met 14 meter reikwijdte en een up-and-over hoogte van 11 meter. Ook zijn er nieuwe 100% kniktelescoophoogwerkers met werkhoogte tot 28 meter en schaarhoogwerkers tot werkhoogte van 16 meter aan het assortiment toegevoegd. Afbeeldingen van het materieel vind je in de galerij onderaan dit bericht.

Subsidie op hoogwerkers

De hoogwerkers komen in aanmerking voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) van de overheid. 2024 is het laatste jaar voor de SEBA. Het subsidiepercentage loopt uiteen van 7% voor grote ondernemingen tot 12% voor kleine ondernemingen.

Nieuw pand

STOOF bedrijvengroep is in bijna 20 jaar uitgegroeid tot totaalleverancier voor aanschaf, service, keuring en onderhoud van hoogwerkers, transportmiddelen en bouwmachines. Onder de groep vallen STOOF technische dienstverlening, Platformsales, Cranesales en EMS (Electric Mobility Service) met een aantal mooie dealerschappen van LiuGong, CTE lift en Nextem. Het bedrijf heeft vestigingen in Spijkenisse en Ridderkerk. Aan een mooi, nieuw en groter onderkomen wordt gebouwd. Meer nieuws hierover leest u binnenkort op de kanalen van Friends in Business.

Janwillem Stoof en managing director Joop Arends staan met hun verhaal in het meest recente magazine van Friends in Business. Lees het artikel hier: ‘We zijn er als het nodig is’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Stoof bedrijvengroep.

Stoof is een onafhankelijk service-, onderhouds- en reparatiebedrijf. U kunt bij ons terecht wanneer u het beheer en onderhoud van uw volledige machinepark wilt uitbesteden.

Meer nieuws