Mobiliteit en vervoer

Jos Sollie (M. de Koning Autobedrijven): ‘Belangrijk om alles rond een auto aan te bieden’

Maas-De Koning - Capelle aan den IJssel

‘Wij doen eigenlijk alles met auto’s, vanuit onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam’, zegt Jos Sollie, directeur van M. de Koning Autobedrijven, een Volkswagen, Audi en Volkswagen bedrijfswagen-dealer.

‘En met alles bedoel ik dat je ook terecht kunt voor gebruikte auto’s, onderhoud, onderdelen, schadeherstel, leasing, verhuur, brandstof én we hebben een mooie shop. Dus je kunt ook een broodje halen of een kroket.’ 

‘In onze branche is het belangrijk om alles rond die auto aan te bieden’, aldus Sollie, die stevige groeiambities heeft met M. de Koning Autobedrijven. Momenteel wordt de vestiging in Rotterdam geheel verbouwd, vorige jaar opende het bedrijf al een geheel verbouwde vestiging in Krimpen aan den IJssel. 

Sollie stond samen met Hans de Koning in het voorjaarsnummer van het magazine van Friends in Business. Dat verhaal is hier terug te lezen. 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Maas-De Koning

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

Meer nieuws