Mobiliteit en vervoer

Niels Wüst (Auto Wüst) over band met Mercedes-Benz: ‘Ik teken voor minstens nóg 40 jaar’

Auto Wust - Oud Beijerland

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe magazine van Friends in Business in volle gang. En in dat nummer staat onder meer een verhaal over de band tussen Auto Wüst en Mercedes-Benz. Auto Wüst is al 40 jaar Mercedes-Benzdealer en wat betreft de vierde generatie directeur Niels Wüst komen er nog minstens 40 jaar bij.

Een familiebedrijf kent mooie verhalen en Niels vertelt graag over zijn overgrootvader en wat er daarna allemaal is gebeurd. Hij is er trots op dat hij deze kar nu trekt. Wat daar nog bijkomt is de opening van hun Mercedes-Benz Certified Center. In mei wordt het ongetwijfeld drukker in Oud-Beijerland want daar komt het eerste Certified Center van Nederland. ‘Met het eerste Certified Center zijn Wüst en Mercedes nog sterker met elkaar verbonden. We bieden hier een complete beleving’, vertelt Niels in het komende magazine.

Onlangs viel Auto Wüst ook nog in de prijzen. De vestiging in Dordrecht won een award voor klanttevredenheid. Leuk om nog even op terug te blikken in onderstaande video. Op 23 mei lanceren wij het nieuwe magazine van Friends in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Wust

Traditie met passie

Meer nieuws