Mobiliteit en vervoer

Rogier van Heeswijk (RoX Legal): ‘Mooie auto’s, prachtige route en Rotterdamse gezelligheid’

Rox Legal - Rotterdam

Op vrijdag 8 september is het in Rotterdam een feest voor iedereen met een passie voor bijzondere auto’s. Dan klinkt het startschot voor de tweede editie van de Rotterdamse Vastgoed Rally. Rogier van Heeswijk, eigenaar van RoX Legal en één van de initiatiefnemers van de rally, is trots op deze tweede editie.

‘We verwelkomen deze keer maar liefst 72 equipes: dat is een verdubbeling van vorig jaar!’ Dat succes dankt het evenement aan het Rotterdamse netwerk. Rogier: ‘Met vrienden en loyale partners bouwen we een krachtig en prachtig web, waarmee we initiatieven als deze tot een succes maken. Deze mensen zijn uitgenodigd om mee te rijden en daar is enthousiast gehoor aan gegeven. Het is ongekend om deze mensen op 8 september bij elkaar te brengen voor het goede doel.’

‘De Rotterdamse Vastgoed Rally is ontstaan uit een passie voor bijzondere auto’s die ik deel met Kees van der Mark, eigenaar van In de Stad. Het enthousiasme van de deelnemers was zo intens dat we al
snel besloten dat er een tweede editie moest komen. Dit jaar verwelkomen we BRiQ Real Estate als co-sponsor voor nóg meer Rotterdamse draagkracht’, aldus Rogier.

Voor het goede doel
De opbrengst van de rally gaat naar een goed doel: Rijvereniging de Hazelaar in Schiebroek. De Hazelaar
zet zich in om kinderen, jongeren en volwassenen met een motorische, verstandelijke, psychische of
meervoudige beperking te leren paardrijden. Naast het therapeutische effect en het plezier van paarden en paardensport, bevordert het ook de sociale contacten.

Waar zijn de auto’s bewonderen?
Het startsein voor de rally op 8 september klinkt om 10.30 uur om Golfland Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. De eindstreep is aan het einde van de middag bij Café Pol op de Meent in Rotterdam. Daar staan alle auto’s opgesteld: bijzondere, snelle, sportieve, moderne auto’s of klassiekers van 30 jaar of ouder.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Meer nieuws