Mobiliteit en vervoer

Severs Breeman aanwezig tijdens geslaagde Open Dag Feyenoord

Severs Breeman - Rotterdam

Voor het eerst sinds 2019 vond afgelopen zondag de Open Dag van Feyenoord plaats. Severs Breeman, sinds 2020 strategisch partner van de club, was aanwezig, samen met tal van activiteiten voor de 30.000 Feyenoord-supporters die naar De Kuip kwamen.

‘Voor het eerst sinds ons partnership konden we aanwezig zijn op de Open Dag. Als trotse partner hadden we een mooie ruimte in het Voetbaldorp, op het plein voor het Maasgebouw,’ vertelt Marketing Manager Anniek Hoekstra. ‘Er was een skelterbaan waar kinderen met BMW-skelters een parcours konden afleggen tussen de pionnen door en om de bandenstapels heen. Daarbij kregen ze een echt Severs Breeman BMW Skelterrijbewijs. Het leuke was dat sommige spelers, waaronder Fredrik Aursnes, ook even aanwezig waren om met het startsein te geven.’

Hoeveel ballen in de Feyenoord BMW?
Ook voor de oudere Feyenoorders had Severs Breeman een mooie actie. Zij konden raden hoeveel ballen er in de Feyenoord BMW 2 Serie Gran Coupé lagen. Degene die het dichtst bij het juiste aantal kwam, won een weekendje rijden in die speciale rood-witte Feyenoord BMW.

Foto: Severs Breeman

Severs Breeman is niet alleen partner van Feyenoord, maar ook van Sparta Rotterdam. De BMW- en MINI-dealer is daarom op zaterdag 30 juli aanwezig op de Open Dag van de Kasteelclub. Ook dan zijn er leuke activiteiten te doen en mooie prijzen te winnen, waaronder een weekendje rijden in de Sparta BMW.

Lees ook: Feyenoord-spelers doen challenge in BMW IX van Severs Breeman

Foto boven: Feyenoord Rotterdam

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws