Mobiliteit en vervoer

SIGN-PARTNERS en Booking.com vinden elkaar: ‘Trots om mee te werken aan een geweldige werkplek’

SIGN-PARTNERS - Steenbergen

SIGN-PARTNERS brengt momenteel bewegwijzering en fotodoeken aan op het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam. ‘Wij zijn er trots op te mogen meewerken aan deze geweldige werkplek voor de meer dan 5000 werknemers van Booking.com’, vertellen eigenaren Jeroen Loomans en Jeroen Blom.

De basis van de bewegwijzering bestaat uit een gridconstructie, die zorgt voor een eenvoudige, herkenbare driedimensionale structuur die zich kan aanpassen aan de omgeving. ‘Daarnaast geven de meer dan 260 akoestische peesframes, met en zonder houten lijsten, de diverse ruimtes een warme en inspirerende uitstraling. Met de vele verschillende thema’s en diversiteit aan architectuur past de bewegwijzering prachtig in de context van het geheel.’ Het project van Booking.com loopt door tot juni 2023.

Andere aanbestedingen

Een enorme uitdaging qua productie en planning, vertelt Loomans. ‘Met name omdat wij naast dit project ook andere aanbestedingen hebben gewonnen. Zo hebben wij tijdens het kerstreces de Hogeschool in Leiden voorzien van nieuwe binnen- en buitenbewegwijzering en starten wij in februari met het nieuwe ziekenhuis Tergooi in Hilversum.’

Naast deze aanbestedingen lopen ook de reguliere projecten in stijgende lijn door. Blom: ‘Wij hebben onze organisatie met het ISO-9001 certificaat en de daarbij behorende scholing op een hoger level gebracht waardoor wij ons bedrijf verder kunnen uitbouwen. We kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SIGN-PARTNERS

SIGN-PARTNERS is een dynamisch bedrijf en produceert, levert en monteert: bewegwijzering, gevel- en dakreclames, folie- en autobelettering en reclamedoeken.

Meer nieuws