Mobiliteit en vervoer

Stoof Bedrijvengroep levert elektrische hoogwerkers aan Quick Rentals

Stoof bedrijvengroep. - Spijkenisse

De STOOF Bedrijvengroep heeft onlangs een aantal LiuGong Europe hoogwerkers geleverd aan Quick Rentals. Joop Arends, managing director van de totaalleverancier voor aanschaf, service en onderhoud van hoogwerkers, transportmiddelen, grondverzet- en bouwmachines, overhandigde de machines aan Juan Dekkers (foto, links).

‘Quick Rentals zet in op duurzaamheid,’ vertelt Joop. ‘Het is mooi dat wij daar vanuit de STOOF Bedrijvengroep, in dit geval met onze onderneming platformsales.eu, een bijdrage aan kunnen leveren. Later dit jaar worden er nog meerdere schaarhoogwerkers en elektrische telescoop- en knikhoogwerkers van LiuGong aan het productgamma van Quick Rentals toegevoegd.’

Subsidie op hoogwerkers

De hoogwerkers komen in aanmerking voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) van de overheid. 2024 is het laatste jaar voor de SEBA, die op 23 april 2024 opnieuw werd geopend. Het subsidiepercentage loopt uiteen van 7% voor grote ondernemingen tot 12% voor kleine ondernemingen.

Exclusieve LiuGong-dealer

De STOOF Bedrijvengroep is exclusief dealer en importeur van LiuGong hoogwerkers in de Benelux. In november 2023 brachten Joop Arends en oprichter/eigenaar Janwillem Stoof een bezoek aan China voor de wereldwijde dealerbijeenkomst van LiuGong. Lees hier meer over dit bezoek: Janwillem Stoof (STOOF Bedrijvengroep): ‘Leuk én zakelijk nuttig bezoek aan China’.

Janwillem Stoof en Joop Arends staan ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Ze vertellen meer over hun werk en gaan in op hun onderlinge samenwerking. Het volledige verhaal over de Stoof Bedrijvengroep is te lezen in editie 136 van Friends in Business. Dit nummer lanceren we op 13 mei in Pirouette Horsecenter, de luxueuze vijfsterrenmanege in het Lage Bergse Bos.

Juan Dekkers van Quick Rentals (links) en Joop Arends, managing director Stoof Bedrijvengroep.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Stoof bedrijvengroep.

Stoof is een onafhankelijk service-, onderhouds- en reparatiebedrijf. U kunt bij ons terecht wanneer u het beheer en onderhoud van uw volledige machinepark wilt uitbesteden.

Meer nieuws