Mobiliteit en vervoer

Tony Mastrantuono (Auto Hoogenboom): ‘We kijken uit naar vernieuwde Audi Q7 en SQ7’

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Bij Auto Hoogenboom wordt reikhalzend uitgekeken naar de vernieuwde versies van de Audi Q7 en SQ7. ‘De upgrade van het vlaggenschip van de Audi Q-familie komt nog dit kwartaal beschikbaar bij Audi Centrum Rotterdam. Daar kijken we enorm naar uit,’ zegt Tony Mastrantuono, Audi Brand Ambassador bij Audi Centrum Rotterdam, dat onderdeel is van Auto Hoogenboom.

De vernieuwde Audi Q7 & SQ7 (bekijk de foto’s in de galerij onderaan dit bericht) heeft een indrukwekkend design en een nog betere technologie dan zijn voorgangers Het stijlvolle exterieur design met nieuwe voor- en achterkant onderstreept het krachtige karakter van de Q7, die eersteklas veelzijdigheid en royale ruimte biedt voor maximaal zeven passagiers. Een nieuw design wielen, kleuren, decoratieve details en stoelen met contrasterende stiksels geven de meest veelzijdige SUV van de Audi Q-familie een nog hoger niveau van personalisatie.

Blijf op de hoogte!

Alle informatie met betrekking tot de beschikbare motoren, specificaties en de prijzen is te vinden op de website van Auto Hoogenboom. ‘Heb je interesse? Laat dan op diezelfde pagina jouw gegevens achter. Dan houden wij je op de hoogte en hoor je van ons wanneer er meer informatie beschikbaar is,’ zegt Tony, die zelf volgende maand in Duitsland voor het eerst in de vernieuwde Audi Q7 hoopt te rijden. ‘Daar zal ik dan zeker iets over plaatsen op LinkedIn, dus volg me daar!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws