Mobiliteit en vervoer

Van der Ent vertelt in Friends in Business over nieuwe dienst Circulair Connect

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De Van der Ent Group staat met een artikel in de editie van het magazine van Friends in Business. In het stuk gaat het onder meer over de nieuwe dienst Circulair Connect, die in samenwerking met TOP Movers werd gelanceerd.

Deze innovatieve service speelt in op de veranderingen in de markt. Een van de aanleidingen is de CSRD-regelgeving. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, neemt Circulair Connect een leidende rol op zich. Het platform introduceert een innovatieve aanpak om de levensduur van meubels en inventarissen te verlengen en afval te verminderen. Met een uitgebreid assortiment aan circulaire meubels en inventarissen streven ze ernaar om aan de behoeften van diverse klanten te voldoen.

Wat Circulair Connect bijzonder maakt, is de samenwerking met ketenpartners op het gebied van afvalverwerking, meubelleveranciers en groothandels. Hierdoor kan Van der Ent bedrijven en overheidsinstellingen een duurzame optie bieden om bijvoorbeeld gebruikte meubels een tweede leven te geven. Maar ook een maandelijks abonnement voor een quick scan op locatie behoort tot de mogelijkheden. Dit is uit te breiden met klein onderhoud, schoonmaak en het maken van een meubelpaspoort.

Het volledige verhaal over de 102-jarige Hofleverancier Van der Ent Group, die geleid wordt door vierde generatie Christiaan van den Ent, is te lezen in editie 136 van Friends in Business. Dit nummer lanceren we op 13 mei in Pirouette Horsecenter, de luxueuze vijfsterrenmanege in het Lage Bergse Bos.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws