Mobiliteit en vervoer

Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics zet wasstraat in voor Voedselbank Dordrecht

01-04-21

Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics gaat zich inzetten voor de Voedselbank Dordrecht. ‘Dat doen wij de hele maand april met onze wasstraat’, legt directeur Frank Van Leeuwen uit. Met een deel van de opbrengst van de wasbeurten gaat het bedrijf pakketten van de Voedselbank Dordrecht vullen.

'Corona veroorzaakt een groei van het aantal klanten. Halverwege het jaar 2020 groeiden we al ruim 8,5%. En daarom hebben we financiële hulp hard nodig. We moeten opschalen en gaan aanzienlijk meer eten uitdelen', meldt Voedselbank Dordrecht. 

Lees ook: Studio Friends in Business: Frank van Leeuwen (Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics)

Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics biedt die noodzakelijke hulp. 'Het is de bedoeling met deze actie zoveel mogelijk voedselpakketten te kunnen gaan vullen. Een bedrag van 5 euro is normaal al voldoende voor één pakket, maar we geven bij deze actie keuze uit twee verschillende wasbeurten. Een Half Waspakket of een Vol Waspakket, die respectievelijk staan voor een half of een goed gevuld voedselpakket', aldus Frank van Leeuwen.

Via de website van Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics kunt u een Waspakket kiezen en meteen via Facebook een afspraak inplannen om langs te komen. U een schone en frisse auto, een ander een voedselpakket.

Meer nieuws