Mobiliteit en vervoer

Van Mossel Mercedes-Benz start verbouwing vestiging Dordrecht

Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam

Na de overname van Auto Wüst, met vestigingen in Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en Dordrecht, is Van Mossel Mercedes-Benz gestart met de verbouwing van de laatstgenoemde locatie. Een complete transformatie inclusief nieuwe gevels en een vernieuwd interieur waarmee de vestiging in Dordrecht weer helemaal in lijn is met de andere Van Mossel Mercedes-Benz vestigingen en de corporate identity van het merk Mercedes-Benz. Later dit jaar zal ook de vestiging in Oud-Beijerland worden verbouwd.

Om de start van de verbouwing in Dordrecht te vieren heeft Van Mossel Mercedes-Benz aantrekkelijke acties op nieuwe Mercedes-Benz modellen uit voorraad en op elektrische Mercedes-Benz occasions. Zo profiteren klanten van spectaculaire kortingen of een gratis laadpaal.

HOGE KORTINGEN Op een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad

Tijdens de verbouwingsactie biedt Van Mossel ongekende kortingen op de voorraad nieuwe Mercedes-Benz modellen. Of u nu op zoek bent naar een plug-in hybride Mercedes-Benz, een ruime SUV of een sportieve coupé, er is hebben een breed aanbod aan modellen beschikbaar met spectaculaire kortingen.

GRATIS VAN MOSSEL ENERGIE LAADPAAL Bij een elektrische occasion

Tijdens de verbouwingsactie profiteert u van een speciale aanbieding: bij aankoop van een elektrische Mercedes-Benz occasion ontvangt u een Van Mossel Energie laadpaal cadeau. Het gaat hierbij om de standaard laadpaal, de Alfen Eve Single S-line. Klik hier voor meer informatie over deze laadpaal. Let op: de installatie van de laadpaal, die verplicht afgenomen dient te worden bij Van Mossel Energie, is niet inbegrepen bij deze actie.

Ontdek het aanbod elektrische Mercedes-Benz occasions, vraag een offerte, proefrit of inruilvoorstel aan en profiteer van deze kans om uw duurzame rijervaring compleet te maken!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Mossel Mercedes-Benz

Meer nieuws