Mobiliteit en vervoer

Van Mossel start met het faciliteren van laadoplossingen

Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam

Van Mossel Automotive Group zet een volgende stap om elektrische- en plug-in hybride autorijders volledig te voorzien in hun behoeften. Met de toevoeging van het nieuwe bedrijfsonderdeel Van Mossel Energie kan de klant voortaan voor alles rondom elektrisch rijden bij Van Mossel terecht. Van de aanschaf van een elektrische of plug-in hybride auto, tot een laadpaal op een particuliere oprit of laadoplossingen voor zakelijke rijders en alles wat daarmee te maken heeft.

“Het ‘Alles onder één dak aan kunnen bieden’ maakt Van Mossel zo uniek. De opzet van het nieuwe bedrijfsonderdeel Van Mossel Energie is dan ook een logische stap” geeft Joep Hazeu, manager Van Mossel Energie aan. “We informeren de klant over alles wat met een laadoplossing te maken heeft. Met onze landelijke dekking en transparantie in het hele proces maken wij graag het verschil voor de klant. Vanuit de fysieke showrooms, de zakelijke buitendienst en Van Mossel leasebedrijven wordt de klant gedurende het gehele traject begeleid. De virtuele showroom biedt met de online keuzehulp op de website de klant de mogelijkheid om tot een geschikte laadoplossing te komen. We zijn zeer verheugd dat we nu ook de ontbrekende schakel in het faciliteren van laadinfrastructuur en -oplossingen kunnen bieden.”

Over Van Mossel Automotive Group

Van Mossel Automotive Group is in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Er zijn 349 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De groep omvat dealerships van 34 automerken. Jaarlijks worden ruim 150.000 nieuwe en gebruikte auto’s verkocht. Tevens bieden de schadeherstelbedrijven landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding met een leasevloot van 110.000 voertuigen tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. Ruim 5.100 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een omzet van circa € 4,5 miljard op jaarbasis.

Foto: Van Mossel

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Mossel Mercedes-Benz

Meer nieuws