Ondernemerschap

Robert Jan van Leeuwen: ‘0-9 Entropy ziet jou als ijsberg’

0to9 Values-Driven Creativity - Rotterdam

Onze friend 0-9 Entropy ziet mensen als ijsbergen: wat ze aan de oppervlakte laten zien, hun gedrag en uiterlijkheden, drijven op een veel grotere, onzichtbare massa van gedachten, gevoelens en waarden. Daarom introduceren ze een persoonlijk waardenonderzoek. Daarmee kom je er in 5 minuten achter wie je bent, wat jou drijft en wat je waarden zijn.

0-9 Entropy ontwikkelde samen met het Barret Values Center deze persoonlijke versie van hun Organisatie Waarden Onderzoek. Het Organisatie Waarden Onderzoek geeft inzicht aan de hand van drie vragen. Wat je als individu belangrijk vindt en wat je ervaart in de huidige organisatiecultuur. Maar ook wordt onderzocht wat er nodig is om alle doelstellingen en ambities te realiseren.

Robert Jan van Leeuwen: ‘We meten de entropie, ofwel de energie die verloren gaat. Je zou het onbenut arbeidspotentieel kunnen noemen. Het onderzoek richten wij op maat voor jouw bedrijf in. Ook is het mogelijk om open vragen toe te voegen.’

Ben je ook benieuwd naar de entropie van jouw bedrijf?

Dit artikel wordt u aangeboden door

0to9 Values-Driven Creativity

0to9 Values-Driven Creativity helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie.

Meer nieuws