Ondernemerschap

12 nov: World Port Boxing met ijzersterke Cubanen

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Komende zondag vindt in de Cruiseterminal in Rotterdam een nieuw boksevenement plaats, de World Port Boxing. Op het programma staat een interland tussen Nederland en Cuba.

De sterkste boksers uit Nederland en Cuba komen in de ring tijdens deze interland. Tot het Cubaanse team behoren maar liefst drie boksers die dit jaar in het Duitse Hamburg wereldkampioen zijn geworden.

Vanwege de overweldigende belangstelling besloot de organisatie in oktober al een herindeling van de zaal te maken om meer mensen kwijt te kunnen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws