Ondernemerschap

4Consult bijna klaar voor verhuizing: ‘Veel werkzaamheden zelf gedaan, kenmerkend voor ons teamgevoel’

4Consult - Ridderkerk

4Consult hoopt nog voor de jaarwisseling te verhuizen naar het nieuwe onderkomen, een prachtige boerderij in Rijsoord. In oktober 2019 kreeg directeur Peter Swaneveld de sleutel van dat monumentale pand, in de regio beter bekend onder de naam ‘Burghoeve’.

‘De verbouwing loopt bijna ten einde’, zegt Swaneveld. ‘We hebben de tijd genomen om alles perfect en vooral samen te realiseren. Een groot deel van de verbouwingswerkzaamheden is door ons gedaan. Dat is wel kenmerkend voor het teamgevoel van 4Consult.’

Bij binnenkomst blijkt dat het thema ‘Hoeve’ op een creatieve manier in het pand terugkeert. De kunstschapen die grazen op een kunstgrasmat vallen gelijk op en aan de muren hangen prachtige landelijke vergezichten en snuffelt een koe in de vergaderruimte. ‘Wij houden wel van een beetje gek’, lacht Swaneveld. 

Lees ook: Peter Swaneveld (Startportaal): 'Verwacht dat thuiswerken na de crisis een blijvertje is'

4Consult is toe aan de verhuizing. ‘Ja, we maken ondanks de coronacrisis als bedrijf een snelle groei door. Het thuiswerken in Nederland is explosief toegenomen, steeds meer bedrijven maken gebruik van Startportaal, een dienst van 4Consult. Een snelle, effectieve, maar vooral ook veilige manier om op afstand te werken.’

Daarnaast verzorgt 4Consult de ICT-infrastructuur voor de coronateststraten in de regio’s Noord-Oost Gelderland, West-Brabant en Hart van Brabant. ‘Wij zijn dankbaar en trots dat wij in deze bizarre tijd ons steentje bij kunnen dragen’, aldus Swaneveld.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws