Ondernemerschap

4Consult langer verbonden aan Friends in Business

4Consult - Ridderkerk

4Consult heeft de verbintenis met Friends in Business met twee jaar verlengd. Het bedrijf van directeur Peter Swaneveld is sinds januari 2020 aan ons communicatieplatform verbonden.

4Consult is gevestigd in een prachtige boerderij in Rijsoord: De Burghoeve. ‘Wij zijn net wat anders dan andere IT-bedrijven. Die sfeer en gezelligheid van een boerderij past echt bij ons perfect’, vertelde Swaneveld (foto) in de periode rond de verhuizing begin 2021.

Dat vindt ook zijn collega Koen Jansen: ‘Een fantastische plek om te werken, heel ruimtelijk en landelijk. En we zitten vlakbij het Waalbos, dus ook de natuur werkt heel inspirerend’, aldus de salesmanager.

Jansen was in oktober aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in het Zalmhuis. Het hoofddoel van Jansen is om nieuwe business binnen te halen voor Startportaal, de online werkplek van 4Consult. ‘Maar ik presenteer ook De Namiddag, een talkshow waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Die vrijheid is een feestje. Dat geeft onwijs veel energie, net als onze vele sponsoractiviteiten’, vertelde hij voor onze camera.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws