Ondernemerschap

Aad de Vries (SERIS Nederland) over zijn liefde voor Spanje: ‘Het is een andere wereld’

SERIS Nederland - Dordrecht

Aad de Vries was onlangs te gast in Studio Friends in Business om te praten over SERIS Nederland, waarvan hij directeur is. Maar in gesprek met Jan Dirk Stouten ging het ook over zijn liefde voor Spanje, de rol die Feyenoord daarin speelde, én het bedrijf van zijn vrouw Baukje de Vries (Frans Mulder Huizen in Spanje).

Kijk hieronder naar een fragment uit het gesprek van Aad met Jan Dirk. De hele uitzending met de directeur van SERIS Nederland staat ook op ons platform.

Lees ook: Studio Friends in Business: Aad de Vries (SERIS Nederland)

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws