Ondernemerschap

Action Europe gaat samenwerking aan met Daikin

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin Nederland en Action Europe gaan samenwerken. Action is een snelgroeiende non-food retail discounter met meer dan 1.200 winkels in Nederland, Luxemburg, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Polen. Het hoofdkantoor staat in Nederland.

De keten presenteert zich als een heldere, ruime en gastvrije winkel en biedt een breed assortiment producten aan tegen de laagste prijzen. Kosten was voor Action een belangrijke factor bij de keuze voor een geschikt HVAC-systeem. Action zocht een leverancier die ook het HVAC-ontwerp en lokale ondersteuning van de landenteams kon bieden. Tijdens een Europese aanbesteding kon Daikin zich daarin onderscheiden. 

‘De technische expertise van Daikin en hun Europese aanwezigheid waren ook belangrijke factoren bij de keuze als partner’, zegt Michiel Coolen, Group Construction Manager bij Action. ‘Daikin is méér dan een leverancier. Ze handelen als een partner en ondersteunen al in de ontwerpfase. Daardoor komen de installaties optimaal tot hun recht. Een ander voordeel is de lokale aanwezigheid. In ieder Europees land waar we ons vestigen, kan Daikin onze landenteams ondersteunen.’

Foto: Edwin Hoogerwerf (directeur Daikin Nederland)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Ga naar de website

Meer nieuws