Ondernemerschap

Admix langer verbonden aan Friends in Business

Admix creative agency - Rotterdam

Admix heeft de verbintenis met Friends in Business met een jaar verlengd. Dit Rotterdamse B2B-bureau, gevestigd aan de Kratonkade, zet creativiteit in als aanjager voor succesvolle verandering.

Dat doet Admix al bijna vijftig jaar. ‘Met specialisten in elke benodigde discipline. ‘Van merkpositionering en contentcreatie, tot online strategie en digital design’, aldus managing director Raymon de Kruijff.

‘Admix is een ontzettend mooi bedrijf, met een rijke historie. Een bedrijf dat al bijna een halve eeuw bestaat, is het waard om met zorg te behandelen.’

Admix gelooft in echte aandacht en persoonlijke groei van medewerkers. Daarom heeft het Rotterdamse bedrijf ervoor gekozen om vanaf 1 januari TMA in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling. De TMA-methode is gebaseerd op positieve psychologie en bestaat al meer dan 20 jaar. Deze in Nederland ontwikkelde methode is ondertussen de wereld over gegaan en heeft al miljoenen mensen geholpen hun talenten te ontwikkelen.

Lees ook: ‘Wij omarmen de TMA-filosofie’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Admix creative agency

Zet creativiteit in om je organisatie in beweging te brengen. Of je nu groeiambities hebt als bedrijf, een ander businessmodel zoekt of je employer brand wilt versterken... succesvolle verandering begint met goede communicatie én creativiteit. Met nieuwe inspiratie en energie om dingen in beweging te zetten. Maar ook met nieuwe inzichten die data en onderzoek je bieden. Bij Admix creëren we al 47 jaar succesvolle verandering, met specialisten in elke communicatiediscipline. Van merkpositionering en contentcreatie tot online strategie en digital design. Benieuwd hoe onze veranderkracht ook jouw organisatie verder brengt? Bel Raymon de Kruijff via 010-270 75 75 of kijk op admix.nl/veranderkracht

Meer nieuws