Ondernemerschap

Adopteer een spiegel en vier dat Depot Boijmans Van Beuningen een jaar open is

Museum Boijmans Van Beuningen - Rotterdam

Depot Boijmans Van Beuningen is een jaar open. ‘Vier dit met ons mee en adopteer een spiegel. Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan krijg je bovendien een exclusieve Depot kerstbal cadeau.’

De buitenzijde van Depot Boijmans Van Beuningen is beeldbepalend voor de stad: van top tot teen gehuld in 1.664 spiegels waarin iedereen die voorbij loopt zichzelf ziet. De spiegelende buitenzijde van het depot is meer dan dat. Achter afzonderlijke spiegels schuilen verhalen van mensen en bedrijven die een spiegel adopteerden.

Persoonlijke verhalen over geliefden, successen en verlies. Het depot herbergt dus niet alleen 151.000 kunstwerken maar ook vele bijzondere herinneringen. Ruim 1.100 spiegels zijn geadopteerd.

Jij kunt nog meedoen

Stel je voor dat jij precies kunt aanwijzen welke spiegel van jou is. Adopteer hier een van de 1.664 spiegelpanelen en maak deel uit van Depot Boijmans Van Beuningen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Meer nieuws