Ondernemerschap

AG Hart Advocaten. Meesters in franchise.

11-10-23

In de afgelopen 120 jaar is AG Hart Advocaten uitgegroeid tot het meest ervaren, gespecialiseerde en gerenommeerde advocatenkantoor van Nederland op het gebied van franchise- en andere ondernemingsrechtelijke gebieden. Onze dienstverlening strekt zich uit over Nederland en ver daarbuiten. Zowel nationaal als internationaal adviseren wij dan ook kleine, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen. Binnen deze twee disciplines hebben wij een naam hoog te houden.

In 1901 opende advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam haar deuren. Het kantoor fuseerde rond 2010 met het gerenommeerde Hart Legal Franchise Advocaten en ging verder onder de naam AG Hart Advocaten. Vanaf 2012 voerde Mr. J.S. (Jeff) ’t Hart de leiding over het familiekantoor. In 2023 trad Mr. D.F.P. (Diana) van Arkel toe als partner. Het huidige kantoor van AG Hart Advocaten is gevestigd in Rotterdam en wel aan de Stadionweg 41F.

AG Hart Advocaten garandeert cliënten een kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële dienstverlening. Wij staan zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en franchiseverenigingen bij. AG Hart Advocaten kent alle ins en outs van commercieel en algemeen contractenrecht. Onze juridische specialisten zijn vanzelfsprekend thuis in franchise- en ondernemingsrecht, mededingingsrecht, huurrecht (bedrijfsruimten) en arbeidsrecht. Wij beschikken over een uitgebreid (internationaal) netwerk met gespecialiseerde advocaten, juristen, consultants en fiscalisten. Indien nodig maakt AG Hart Advocaten gebruik van dit netwerk zodat de belangen van onze cliënt(en) zo goed mogelijk worden gediend.

Bij AG Hart Advocaten kunt u rekenen op een uitgebreid specialistennetwerk en een gegarandeerd optimaal advies. Persoonlijk, laagdrempelig, adequaat en betrokken. Advies op maat. Ons team heeft één doel voor ogen: voor iedere cliënt een optimaal resultaat realiseren. Wilt u meer weten, bezoek onze website www.aghart.nl . Hier vindt u ook interessante publicaties over tal van boeiende onderwerpen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u natuurlijk altijd contact met ons kantoor opnemen: +31 (0) 10 436 28 66.

Meer nieuws