Ondernemerschap

Alles is mogelijk in de magie van het Luxor Theater Rotterdam

25-12-18

In de magie van het Luxor Theater Rotterdam is alles mogelijk. Ook voor bedrijven. Ziet u uw personeel al als sterren over de rode loper gaan voor het jaarlijkse feest? Wilt u een congres of bijeenkomst organiseren in het Luxor? Of gewoon naar één van de mooie voorstellingen van het Luxor? Dat kan allemaal.

Het Luxor Theater Rotterdam ontvangt u graag op één van de twee unieke locaties in Rotterdam. Het oude Luxor op de Kruiskade, het nieuwe Luxor aan de voet van de Erasmusbrug. Beide theaters bieden perfecte mogelijkheden om bezoekers te verwonderen, te inspireren en te informeren. 

Wat dacht u van CATS, de musicalklassieker van Andrew Lloyd Webber die al door 81 miljoen mensen is gezien. In Luxor is die voorstelling te combineren met een arrangement vooraf, in de pauze of na afloop.

Wellicht een groot fan van Bruce Springsteen? Op 18 en 19 januari spelen Erwin Nyhoff en de LA Live Band zijn legendarische album ‘Born in the USA’, met hits als Dancing in the Dark en I’m on Fire. Op 22 maart staat radio-dj Edwin Evers met zijn band op het podium in het nieuwe Luxor en cabaretier Bert Visscher komt in mei weer naar Rotterdam. In die maand staan ook Pierre Bokma, George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw en Peter Drost op het toneel met De Verleiders. 

Benieuwd? Ga naar www.zakelijk.luxortheater.nl voor de arrangementen of naar www.luxortheater.nl voor de voorstellingen. 

Meer nieuws