Ondernemerschap

Ally Property sluit zich aan bij Friends in Business

Ally Property - Rotterdam

Ally Property heeft zich aangesloten bij Friends in Business. ‘Wij zijn een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam’, zegt Lisa Henderson. Ally Property richt zich op verhuur en onderhoud van woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels. ‘Eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze werkwijze: eerlijk, adequaat, daadkrachtig.’

Onlangs heeft Ally bemiddeld bij het tot stand komen van de verhuurtransactie van “Villa Trompenburg” aan de Honingerdijk in Rotterdam. Dat kantoor is verhuurd aan JEX, ook een partner van Friends in Business. ‘Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Friends in Business’, zegt Lisa.

Lisa staat op de foto voor Landhuis de Oliphant aan de Kromme Zandweg in Rotterdam. Ook dat pand is in het beheer van Ally Property.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws