Ondernemerschap

Ally Property gaat beheer voeren over unieke woningen aan Schouwburgplein

Ally Property - Rotterdam

Looije Properties heeft zestien woningen aan het Schouwburgplein aan haar portefeuille toegevoegd. Ally Property zal het commerciële beheer op zich nemen voor de zestien woningen, die gelegen zijn op een unieke locatie in het bruisende hart van Rotterdam.

In een ondernemende stad waar de architectuur samengaat met de energie van het moderne leven, heeft Looije Properties zestien woningen aangekocht voor haar portefeuille. De woningen zijn gelegen aan de Joost Banckertsplaats 1-16 en kijken uit over het levendige Schouwburgplein, zijn nabij de Lijnbaan en op loopafstand van het Centraal Station. 

De woningen maken deel uit van het historische Lijnbaan-Ensemble, ontworpen door de architect Krijgsman en erkend als Rijksmonument sinds 2014. Het wooncomplex dateert uit 1956 en behoudt nog steeds dezelfde kenmerkende uitstaling als destijds. De verkoop werd begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs namens verkoper. Het notariële transport werd geleid door Notariskantoor Bussink. De aankoop van deze woningen werd begeleid door Ally Property, een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer en verhuur.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws