Ondernemerschap

Ally Property kijkt terug op geslaagde Rotterdamse Lunch tijdens de MIPIM

Ally Property - Rotterdam

Ally Property was eind maart zoals altijd aanwezig op de MIPIM, een van de grootste en oudste internationale vastgoedbeurzen in Europa. Tijdens het vierdaagse evenement in het Franse Cannes was de vastgoedbeheerder medeorganisator van de Rotterdamse Lunch.

Voor Ally is de MIPIM een belangrijke gelegenheid om nieuwe relaties te ontmoeten en te netwerken met bestaande relaties. Voor alle Rotterdamse aanwezigen in Frankrijk organiseerden de volgende partijen de Rotterdamse lunch: Van Wilsum en van Loon, Looije Properties, Ally Property, Taxand en Kolpa van der Hoek. Dit evenement wordt inmiddels al meerdere jaren achtereen georganiseerd.

Een begrip

‘De Rotterdamse Lunch wordt al jaren gehouden in restaurant Marco Polo in Theoule. Het is echt een begrip geworden,’ vertelt Lisa Henderson van Ally Property. ‘Dit jaar was het weer prachtig en we hadden een volle bak, met makelaars, beleggers, ontwikkelaars, architecten en fiscalisten. In totaal waren er meer dan honderd genodigden aanwezig! We kijken terug op een zeer geslaagde lunch én ook een zeer geslaagde MIPIM.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws