Ondernemerschap

Ally Property verlengt contract en deelt mooi nieuws over nieuwe huurder

Ally Property - Rotterdam

Ally Property blijft nog een jaar langer verbonden aan Friends in Business. ‘We zijn nog altijd enthousiast over de samenwerking,’ zegt Lisa Henderson, Asset Manager BOG bij de Rotterdamse vastgoedbeheerder. Zij heeft bovendien mooi nieuws te melden over een nieuwe huurder in een bijzonder pand.

‘We hebben recent een pand verhuurd aan de Coolhaven 32 in Rotterdam,’ vertelt Lisa. ‘Dit pand, gelegen op een unieke locatie aan het water, was hiervoor tientallen jaren verhuurd aan Laboratorium Verwey. We waren op zoek naar een geschikte huurder, die past bij het pand en de locatie. Dat is Stichting Centrum Beeldende Kunst geworden. We zijn ontzettend blij dat deze echte Rotterdamse club met hart voor de stad is geland op deze locatie!’

CBK Rotterdam werkt aan beeldende kunst én de stad. De organisatie is ervan overtuigd dat beeldende kunst van de stad een betere plek maakt. Daarom doet CBK er alles aan om van Rotterdam een levendige kunststad te maken. Dat doet het samen met makers, partners en bewoners van de stad. CBK stimuleert kunstenaars op vele manieren bij het maken van nieuw werk en het ontwikkelen van een nieuwe taal en gezamenlijke initiatieven.

Diverse portefeuille
De portefeuille van Ally Property is divers en omvat woningen, logistieke distributiecentra, winkels, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen, voornamelijk in Groot-Rotterdam. Daaronder bevindt zich onder meer een aantal bijzondere Rijksmonumenten. Het bedrijf verzorgt het beheer van panden, maar doet ook verhuur.

Benieuwd naar de objecten van Ally Property? Het huidige aanbod is te vinden op de website van Ally.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ally Property

Ally Property is een ondernemende vastgoedbeheerder in de regio Rotterdam. Wij richten ons op de verhuur en het onderhoud van de woningen, bedrijfspanden, kantoren en winkels in ons beheer. Wij zijn betrokken bij het vastgoed en haar huurders. Wij hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit die diep in ons DNA geworteld zit: eerlijkheid, adequaat, daadkrachtig en ruime kennis van zaken zijn eigenschappen die onze werkwijze kenmerken.

Meer nieuws