Ondernemerschap

A&M Recycling bestaat in april 20 jaar: duidelijk zichtbaar langs A15!

A&M Recycling Groep - Rotterdam

In april van dit jaar bestaat A&M Recycling 20 jaar en dat is met een groot doek ook duidelijk zichtbaar in Rotterdam-Botlek langs de A15: 20 jaar A&M Recycling.

De A&M Groep (A&M Recycling en In2Waste Solutions) zet zich in om afval een nieuwe toekomst te geven. Al sinds de oprichting in 2003 levert de onderneming op deze manier een bijdrage aan de circulaire economie. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Samen met haar opdrachtgevers zoekt A&M Recycling naar nieuwe manieren van afvalmanagement.

A&M Recycling staat ook regelmatig in het magazine van Friends in Business. In het zomernummer van 2022 komen directeur Nico van der Have (hij richtte A&M in 2003 op met Leo Overweel) en directeur Finance & IT Rob van Vijfeijken aan het woord. Dat verhaal is hier te lezen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws