Ondernemerschap

A&M Recycling dit jaar weer op Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy

A&M Recycling Groep - Rotterdam

A&M Recycling staat dit jaar weer op Jeugdvakantieland. Van maandag 3 augustus tot en met zondag 16 augustus is het bedrijf aanwezig in Rotterdam Ahoy.

Het evenement duurt in totaal van 3 tot en met 28 augustus. Twee weken langer dan normaal. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen terecht in Ahoy. Op het circulaire recycling- en demontageplein van A&M Recycling kunnen kinderen onder begeleiding van het team van A&M Recycling PC kasten en andere elektronica demonteren.

Coronamaatregelen

Kinderen mogen met de huidige RIVM-richtlijnen gewoon met elkaar spelen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Voor volwassenen geldt deze afstandsregel wel. Daarom wordt er gezorgd voor terrassen waar ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders op een veilige manier en met voldoende afstand van elkaar kunnen verblijven.

Foto: A&M Recycling

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws