Ondernemerschap

A&M Recycling in nieuwe magazine: ‘Het zit niet in ons DNA om te zeggen: dat kunnen we niet’

A&M Recycling Groep - Rotterdam

In het komende magazine van Friends in Business staat een verhaal met projectleider Hessel Verwater en KAM-manager Henk Rath van A&M Recycling. Het bedrijf breidt de dienstverlening steeds verder uit.

‘Klanten vragen om ondersteuning, en die bieden we graag’, zegt Verwater. ‘Het zit niet in ons DNA om te zeggen: dat kunnen we niet.' Met een brede glimlach: ‘We zeggen nooit nee.’ Het hele verhaal over de nieuwe dienstverlening van A&M Recycling staat eind mei in ons nieuwe nummer.

A&M Recycling staat ook in het vorige nummer, met oud-voetballer René van der Gijp op de cover. In dat artikel komen Leo Overweel en Nico van der Have (oprichters van A&M Reycling in 2003), Stefan van Alphen en de zoons van Overweel en Van der Have aan het woord.

Lees ook: Schrootboeren worden visionairs

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws