Ondernemerschap

A&M Recycling terug als partner van Friends in Business

A&M Recycling Groep - Rotterdam

Na enkele jaren van afwezigheid is A&M Recycling weer terug als partner van Friends in Business. In 2003 werd A&M Recycling aan de keukentafel opgericht twee ervaren managers uit de recyclingindustrie. Inmiddels wordt A&M zelfs door het Havenbedrijf Rotterdam gezien als een cruciale schakel in de ambitie richting een CO2-neutrale Rotterdamse haven in 2050.

Dat A&M Recycling staat voor duurzaamheid blijkt ook uit de duur van het partnership met Friends in Business: het bedrijf is de komende drie jaar aan ons platform verbonden. ‘A&M Recycling is een bedrijf dat het voortouw neemt in nieuwe ontwikkelingen. Zulke bedrijven binden we graag aan ons.', zegt Jan Dirk Stouten, hoofdredacteur van Friends in Business.

Naast een pand en de werf in Rotterdam Botlek heeft A&M een Innovation Plant en werf in de Europoort en sinds 2014 ook een vestiging in Barendrecht.

Lees ook: A&M Recycling: succesvol seminar ‘Duurzaamheid en stikstof vanuit een zakelijk perspectief’

In de komende edities van het magazine kunt u nader kennismaken met de gezichten achter A&M. Zij zijn de komende jaren ook te zien tijdens events van Friends in Business. In maart staat A&M Recycling ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Op 17 maart presenteren wij die editie. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws