Ondernemerschap

Ampliar Uitzendbureau: ‘Drie leuke en informatieve dagen op Infra Relatiedagen’

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Ampliar Uitzendbureau stond na twee jaar afwezigheid onlangs weer op de Infra Relatiedagen in Hardenberg, hét netwerkplatform dat grond, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Het team van Ampliar Uitzendbureau was aanwezig om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten en om de laatste ontwikkelingen op social return gebied toe te lichten. ‘Het waren drie leuke en informatieve dagen’, zegt Charles van Teeseling, directeur van Ampliar.

Lees ook: Charles van Teeseling: ‘Ik wil nog wel even doorgaan’

Zijn bedrijf is gevestigd in Rotterdam. ‘Maar we zijn in de afgelopen jaren uitgewaaierd over eigenlijk het hele land’, vertelde Van Teeseling al eerder. ‘We hebben duizenden mensen vanuit een uitkeringssituatie aan een baan geholpen. Dat maakt mij trots.’

Dat doet Ampliar inmiddels al 25 jaar. ‘En we hopen het ook nog jaren te doen, in samenwerking met al onze bestaande en nieuwe relaties. We blijven dit met liefde doen.’

Foto: Ampliar Uitzendbureau

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws