Ondernemerschap

Ampliar Uitzendbureau langer verbonden aan Friends in Business

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Ampliar Uitzendbureau blijft een jaar langer aan Friends in Business verbonden. Directeur van dit mooie Rotterdamse bedrijf is Charles van Teeseling. Ampliar plaatst mensen met een mindere kans op de arbeidsmarkt.

Van Teeseling was vorig jaar zomer nog te gast in Studio Friends in Business. Hij zat aan de desk bij Frank Vijg en Jan Dirk Stouten. Hij vertelde in de uitzending over de heftige periode die hij achter de rug had. Vlak voor de coronacrisis uitbrak verloor Van Teeseling zijn moeder.

Lees ook: Charles van Teeseling in Studio Friends in Business: 'Ampliar plaatst mensen met mindere kans op de arbeidsmarkt'

In januari van dit jaar liet Van Teeseling weten dat Ampliar wel last heeft van de coronacrisis, maar dat zijn bedrijf ook veel langlopende afspraken heeft. 'In de bouw en de zorg. In die sectoren doen wij veel, dat is een voordeel voor ons. Natuurlijk kan het zakelijk beter, en soms klaag ik ook wel, maar ik moet niet zeiken.'

Lees ook: Charles van Teeseling (Ampliar): 'Ik klaag soms wel, maar ik moet niet zeiken'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws