Ondernemerschap

Ampliar Uitzendbureau steunt World Port Tournament

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Ampliar Uitzendbureau sponsort het World Port Tournament (WPT), dat komende vrijdag van start gaat. In het Familiestadion van honkbalclub Curaçao Neptunus hangt een groot doek van het bedrijf van directeur Charles van Teeseling.

Enkele maanden geleden bereikte Ampliar Uitzendbureau een bijzondere mijlpaal. ‘Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat wij de 10.000ste plaatsing hebben gedaan sinds 1998. Dat betekent dat wij voor een langere periode mensen uit een uitkering hebben geholpen’, vertelde Van Teeseling onlangs trots voor de camera van Friends in Business.

Niet alleen Ampliar Uitzendbureau steunt het WPT, ook de Friends VLS en uiteraard Rotterdam Topsport zijn als partners verbonden aan het evenement.

Het WPT start komende vrijdag met een wedstrijd tussen Nederland en Japan. Klik hier voor het volledige wedstrijdschema. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws