Ondernemerschap

Annemieke van der Laan en Annemarie van Hees (Ampliar): ‘Echt mooi om mensen verder te helpen’

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Annemieke van der Laan en Annemarie van Hees vertellen in het nieuwe magazine van Friends in Business met liefde en passie over hun werk bij Ampliar. Al meer dan 25 jaar is dit bedrijf een levenslustige partner in uitzenden en detacheren. Een bijzondere partner, met een sterke focus op Social Return.

‘Er werkt een vrouw bij ons die niet kan lezen en schrijven’, vertelt Annemarie (divisiemanager Zorg). ‘50 jaar inmiddels en voor haar gevoel nooit echt een kans gekregen. Een planner in de zorg kan daar niet goed mee uit de voeten. Toen hebben wij een jobcoach ingezet, die vraagt de roosters op, schakelt iedereen om haar heen in, leest mails voor, legt Google Maps uit. Die vrouw functioneert nu gewoon, krijgt echt de kans om te laten zien wat ze kan en is daar zó dankbaar voor. Ja, dat raakt ons wel. Allebei. Nog steeds.’

De match 

Annemieke: ‘Ik heb een achtergrond in dit soort werk. Ben, in 1998 al, begonnen als beoordelaar WerkloosheidsWet. Daarna in het uitzendwerk en van daaruit heb ik mijn bestemming gevonden in de re-integratie. Ik kende Ampliar al een jaar of twintig. Altijd contact gehouden met directeur Charles van Teeseling omdat ik vanuit mijn werkveld ook zorgde voor kandidaten die bij Ampliar aan de slag konden. Toen ik wegging bij gemeente Rotterdam, kon ik bij Ampliar terecht. Mensen verder helpen, partijen met elkaar matchen, dat vind ik echt mooi om te doen’, aldus regiomanager Annemieke.

Het hele verhaal met Annemieke en Annemarie in het nieuwe magazine. Dat nummer lanceren wij feestelijk op maandag 22 mei.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws