Ondernemerschap

Annexum koopt Albert Heijn in duurzaam Arnhems High Park

13-05-22

Annexum heeft een supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Duits Nederlands Supermarkt Fonds. Het betreft een recent opgeleverde Albert Heijn supermarkt aan de Velperweg 47 in Arnhem. De Albert Heijn maakt onderdeel uit van het transformatieproject High Park, een unieke en volledig gasloze transformatie van het oude Postbank kantoor naar hoogwaardige appartementen en een commerciële plint. High Park is ontwikkeld en verkocht door Borghese Real Estate.

Naast een moderne Albert Heijn supermarkt biedt de commerciële plint onderdak aan een Gall & Gall en een nog te openen boutique gym. De opening van de plint vormt het sluitstuk van de gebiedstransformatie waarin naast de plint vorig jaar al 434 woningen en een ruime parkeergarage werden opgeleverd.

Huib Boissevain, algemeen directeur van Annexum, zei het al in ons najaarsnummer van 2021: supermarkten groeien altijd mee. Onlangs bevestigde hij dit: ‘Supermarktvastgoed heeft bewezen te allen tijde een stabiele en aantrekkelijke belegging te zijn. En ook de huidige vraag naar woningen is gunstig voor beleggingen. Daarom bieden wij al meer dan 20 jaar supermarkt- en woningfondsen aan de particuliere belegger.’

Lees hier het interview met Huib Boissevain in ons najaarsnummer van 2021: Supermarkten groeien altijd mee

Meer nieuws